Acasă > Solutii > Conţinut

CMM Masurarea - Găuri Masurarea înclinata

Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd | Updated: Mar 20, 2017
Source:

Despre sistemul motor auto, gaura de ulei de ghidare oblică și orificiu de supapă este utilizat în mod frecvent structura. În general , acest tip de structură are un unghi de prelucrare a bazei. Precizia lor de prelucrare este foarte mare, joacă un rol foarte important în procesul de prelucrare a motorului. Cu toate acestea, modul în care se măsoare în mod corect valoarea reală a pieselor de procesare, a fost o problemă urgentă trebuie rezolvate.

Dezvoltarea rapidă a tehnologiei moderne de măsurare, coordonate mașină de măsurat sunt acum în măsură să măsurători inteligent automate. Pentru găuri înclinate, putem folosi sonda rotativ care poate fi ușor măsurată în orice direcție. Dar unele dintre utilizarea CMM de măsurare cap , care nu se poate rotație în mod liber, măsurarea unghiului de calcul este foarte greu. Dar , folosind teoria a două unghi dimensionale de rotație, se poate efectua pe unele de lucru de calcul unghi. Deci , puteți face pentru insuficiența funcției sondei, poate măsura unghiul de gaura înclinat cu mai multă precizie și așa mai departe.

微 信 图片 _20170320133831.jpg

Work-piese sunt plasate la întâmplare în spațiul de măsurare CMM, este probabil să se încline în spațiu, pe care trebuie să calibra, de asemenea , este de a face instrumentul mașinii rotative de măsurare sistem de coordonate paralel cu părțile de cadru de referință, apoi a construi piesa de lucru pe coordona cu privire la munca piese.

În cazul în care piesa de lucru pe fix bine pe bancul de lucru, poate fi doar două axe prelate, numai pe un plan înclinat unul de altul. Adică există o axă publică a două coordonate cadru de referință. Trebuie doar să se rotească cele două axe care perpendicular pe axa invariabilă, le fac tind să fie paralele. Găsi două-dimensional este suficient.


Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E - mail: ! De peste mări cmm-nano.com

Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacteaza-ne
Address: Nr.55, Gongye nr.2 Road, Xi'an Național Baza Aerospatiale Civile, Xi'an City, provincia Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd Toate drepturile rezervate.