Acasă > Solutii > Conţinut

Instalare-preparare a NANO CMM

Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd | Updated: Oct 10, 2016
Source:

Dupămasina de măsurarelivrat utilizatorului, va rog sa faceti amperi grave; pregătirea necesară verificarea şi nu pentru instalare, cum ar fi site-ul de instalare, de transport trecerea şi instrumentul de livrare.

1. pachet check

Verificaţi şi numărul de cutii de ambalare, numărul de serie şi aspectul starea. Atunci când nu există lipsă sau ceva este rupt, vă rugăm să contactaţi Departamentul legate de livrare în timp pentru a clarifica adevărul şi de a ne contacta.

2. demontaţi caseta de ambalare

Caseta de ambalare trebuie deschis de tehnicienii nostri si utilizator împreună. Părţile în caseta ar trebui să fie protejate de fiind rupt. După ambalare cutie deschisa, vă rugăm să verificaţi modul de marfă, cantitatea şi piese izolate în conformitate cu lista de ambalare.

3. curăţa accesorii

Pentru a proteja CMM şi părţi de daune sau rugina, în timpul transportului, componentele CMM sunt ambalate separat înainte de acestea sunt transportate laProducator. Vă rugăm să curăţaţi sus inainte de instalare.

4. puterea şi pompa de aer

Stabil tensiune 220V c.a. este necesară. Utilizatorul ar trebui să pregătească sol exclusiv prin cablu. Debitul şi presiunea de aer pompa trebuie să îndeplinească reglementările. Aer trebuie să fie filtrată înainte de intrare la CMM. Aer comprimat pentru CMM trebuie să fie uscat şi temperatura aerului trebuie să fie lângă temperatura camerei pentru a garanta că aerul poartă, cilindru piese lucra în mod normal pentru a asigura precizie si stabilitate de CMM.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com

Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacteaza-ne
Address: Nr.55, Gongye nr.2 Road, Xi'an Național Baza Aerospatiale Civile, Xi'an City, provincia Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd Toate drepturile rezervate.