Acasă > Solutii > Conţinut

Industria de mucegai & ecartament măsurare

Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd | Updated: Jun 08, 2016
Source:

CMM este utilizat pe scară largă în industria de modul. Este nu numai un instrument inteligent moderne de dezvoltare, inspecţie şi analize statistice, dar, de asemenea, instrument incomparabil pentru a asigura calitatea de module.

Din cauza precizie ridicată, înaltă flexibilitate şi caracteristici capacitate digitale perfecte, este considerat ca instrument important în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea şi controlul calităţii industriei moderne de fabricaţie, în special industria de modul.

În primul rând, CMM este cea mai buna alegere pentru companiile de fabricaţie modul pentru a garanta calitatea. CMM este utilizat în IQC, QC, ecartament de control şi inspecţie mucegai.

În al doilea rând, CMM este un instrument ideal digitale datorita capacitatii sale excelente de revers-inginer. CMM pot obţine date 3D şi caracteristici geometrice a suprafeţei de lucru-bucăţi de diferite combinaţii de sonda cap şi CMM, care joacă un rol important în modul proiectare, proba copie şi modulul de reparaţii.
Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacteaza-ne
Address: Nr.55, Gongye nr.2 Road, Xi'an Național Baza Aerospatiale Civile, Xi'an City, provincia Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd Toate drepturile rezervate.