Acasă > Solutii > Conţinut

Tendinţa în curs de dezvoltare de Instrument și contorului industrie

Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd | Updated: Dec 15, 2016
Source:

În prezent, industria de instrument și contorului este în dezvoltarea rapidă în China. Cu expansiunea si construirea infrastructurii de inovare, inginerie masini devine mainstream de echipament industrie pe scară largă în împingându de urbanizare noi de fabricaţie, cererea de inginerie mecanica instrumentului industria va creasca. Cu toate acestea, împreună cu creşterea utilaje construcții şi creşterea dificultate de construcţie a proiectului, competitivităţii de piaţă maşini de inginerie a fost consolidat în viitor. Prin urmare, în piaţă puternică provocări, Utilaje de construcţii, care pot satisface condiţiile actuale de construcţie şi eficiente pot obţine recunoaşterea de piaţă.

1. mediu de protecţie

Recent, problema mediului a fost ce în ce mai grave. În acelaşi timp, poluarea mașinilor echipamente industrie este mai mare în China. Dar China este worldand #39; s cel mai mare şantier de construcţii, prin urmare, maşini de inginerie a devenit o mare povară. Astăzi, la punerea în aplicare naţionale de protecţie a mediului să fie întărită, există cerere mare de maşini de inginerie protecţia mediului.

2. inteligenta

În industria construcţiilor de maşini, utilizarea inteligentă poate tehnologia de fabricaţie nu numai asigura stabilitatea calităţii produselor îmbunătăţi productivitatea muncii, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi intensitatea muncii lucrătorilor, de asemenea, poate accelera modernizarea întreprinderii de transformare, a scăpa de omogenitate a concurenţei, îmbunătăţi valoarea de brand produs. Pe cale de produse inteligente, mașini în faţa situaţiei crud de internaţionalizare domestice de inginerie concurenţei de piaţă şi de a supravieţui în provocarea de noi tehnologii, care trebuie să aibă cea mai bună calitate, cele mai mici costuri, cele mai bune servicii pentru a atinge obiectivul de inteligent. Prin urmare, pe cale de utilaje de constructii inteligente, trebuie să existe un proces de continuă explorare şi inovaţie, şi inginerie mașinilor inteligente tendinţă este evident.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com

Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacteaza-ne
Address: Nr.55, Gongye nr.2 Road, Xi'an Național Baza Aerospatiale Civile, Xi'an City, provincia Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd Toate drepturile rezervate.