Acasă > Stiri > Conţinut

Introducerea coordonează măsurare Machine

Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd | Updated: Nov 23, 2017
Source:

În funcţie de evoluţia coordonează măsurare machine, contribuie la dezvoltarea tehnologiei şi dezvoltarea instrumentului prin diverse moduri. Coordonate, maşini de măsurare mai bine să obţii dezvoltare păstrarea centrului de dezvoltare, de asemenea, pentru a înţelege valoarea întregul domeniu.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

De software profesional de măsurare, putem evalua caracteristicile forma prin aceste puncte şi calculează mărimea şi poziţia. Coordonata instrument de măsurare pot fi utilizate pentru centralizează datele de la punctul de separare folosind metoda de sonda de declanşare similare. Scanare sonda de trei dimensională instrument de măsurare are o frecvenţă bună naturale, nu are motor sau mecanice structura, care este potrivit pentru viteză mare de scanare. Izolare de inalta precizie optice scanarea sistemului de măsurare a sondei, poate reflecta direct abaterea de sonda, cu o precizie mai bună şi răspuns rapid dinamic.

Coordonează măsurare machine are o varietate de configuraţii şi soluţii de înaltă precizie scanare sonda, care pot fi aplicate la diferite dimensiuni şi configuraţii CMM. Mare precizie continuă cap de scanare este foarte potrivită pentru culegerea datelor de contur de mare viteză din cutie şi complexe forma piesei.


Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacteaza-ne
Address: Nr.55, Gongye nr.2 Road, Xi'an Național Baza Aerospatiale Civile, Xi'an City, provincia Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd Toate drepturile rezervate.