Acasă > Stiri > Conţinut

METODA DE TRATAMENT VIBRAŢII DE CMM

Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd | Updated: Jul 26, 2016
Source:

Vibraţii este unul dintre principalii factori care influenţează măsurare maşină de precizie și stabilitate, să facă CMM pentru a asigura suficient de precizie, aveţi nevoie pentru a crea un mediu adecvat pentru maşini de măsurare.


Dacă CMM instalare în cazul în care sunt foarte mult influenţate de vibraţii, avem tendinţa de a adopta modul de tratament Fundaţiei (chamfer, izolarea şanţ), dar metoda de izolare a evident deficit (cum ar fi CMM precizie de produse nu pot fi satisfăcute, şi folosind mediul, în cazul în care utilizatorul în podea, evident, nu pot adopta Fundatia sistemului), apariţia mecanismului de amortizare a facut pentru caracterul inadecvat al Fundaţiei vibraţii izolare.


Nano precizie autonom Proiectare brevete tehnologie--CMM mecanismul de amortizare. Instalare simpla si la indemana. Introducerea tampon de cauciuc în sus şi mai mici de amortizare cauciuc bloc matrice, inserarea două insera în celălalt utilizând în sus şi în jos pe posturi de ghid pentru a asigura locaţia. Patru găuri filetate pe substrat două matrice poate fi conectat la amortizare CMM sau sol. Patrulater este echipat cu Ghidul pilon, care poate preveni în mod eficient răsturnarea sau rollover din cauza vigoare unilaterale de amortizare aparat.


Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacteaza-ne
Address: Nr.55, Gongye nr.2 Road, Xi'an Național Baza Aerospatiale Civile, Xi'an City, provincia Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologie Co, Ltd Toate drepturile rezervate.